zondag 20 maart 2011

J'aime la vie!!!


Het leven is mooi! We hebben het heerlijk gehad in Bergen, en 'ons' hotel, BLOOMING, is really super!!!Wat een comfortabel, vriendelijk en relaxed hotel. Echt een aanrader! Including de prijs, want die was zeer acceptabel. Alles was goed hier, en het ontbijt: mmmmmmmmmm.  En natuurlijk hebben we ons uitstekend vermaakt, in Haarlem, Alkmaar, Schoorl, Bergen binnen, Egmond aan Zee (Wonders, heerlijk + zo gezellig en een super bediening!!!!). Nou ja, we hebben genoten!

En natuurlijk weer wat aankopen gedaan. Waardoor ik, toen ik gisteren terugkwam, dacht dat het goed was om alles uit de kamer te halen, en opnieuw 'te stylen'. Iets meer groen, iets minder rose. Raar hoe dat werkt. Ik ben nu helemaal gek op blauw en groen en waterige kleuren. Maar rose/paars blijft ook mooi, dus ook daarvan weer een koopje gescoord.

Op onze laatste dag, gisteren, gingen we langs bij mijn most favoriete winkel, Woonwinkel het Klooster, in Edam. Geweldig pand en zij stylen alles MEER DAN MOOI! Maarrrr, kleine tegenvaller pour moi, Riviera maison en Lifestyle hebben zich hier 'gevestigd'. Misschien raak ik nu een paar volgers kwijt, maar ik vind het dus niets! Die letters op kasten, alsof je anders niet weet wat je erin doet! En op dienbladen (huh) en wijnglazen (ook handig, VIN, je zou het eens vergeten). Ik vind het teveel een stijltje en hou veel meer van verrassing en origineel. Maar, ieder zijn ding! Geen oordeel maar ik vond het dus jammer. Wel wat gekocht, uiteraard! Maar dat laat ik een volgende keer zien.

Nu eerst even een totale zooi (alles uit de 'woonkamer' kamer gehaald), en daarna weer helemaal frank en vrij teruggezet. DAt is echt leuk om te doen, want ik heb expres alles door elkaar op tafel bij elkaar gezet zodat ik niet dacht in dezelfde beelden. En oh, ik ben er blij mee! Meubels zijn bij ons redelijk plaatsvast, want tja, geen andere optie. Maar wel in de details, dus daar ben ik even op losgegaan. Komende posten meer , maar nu een start.

By the way, onze jongens hebben zich trouwens meer dan goed gedragen in huis, we kwamen in een behoorlijk netjes huis terug. 3 jongens he! Super de fluper!! Ik ben zo trots op ze! (En blij, maar dat spreekt voor zich). En oh ja, mijn moeder (super!) heeft nog een avond gekookt en gezorgd, en mede namens Niek: het was zooooooo lekker! en ze vonden het heel gezellig!
xx


Nou, mijn eerste koopje, in haarlem. bij .. (ben 't even kwijt, dom!!!) Maar die sleutel en deurhangers, ik ben er gek op op!


Alles bij elkaar, mmm, best een zooi! maar ook wel fun, alsof je allemaal nieuwe spullen hebt!


What's new? Nou dat donker paarsje vaasje (V&D, leuk!!!!) en het hertje, ain't it sweet. Maar die is 'gewoon' van Living Colour. Ook new, dat wel ....


ja, de kringlooptafel, geverfd en geschuurd. En de zon! Die regel je niet, maar oh, wat zijn we er blij mee! Spring, here were come!!











8 opmerkingen:

  1. Al dat gekleurde glas, prachtig, daar ben ik gek op!! En leuk gestyled hoor.

    Leuk dat je het zo fijn hebt gehad tijdens jullie uitje. Ik verheug me ook al weer op een weekendje weg (wel met jongste kind mee) over twee weken. Het is nog niet helemaal zeker, maar het wordt waarschijnlijk Schiermonnikoog.

    Fijne avond nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal eens met je Riviera-gevoel.
    Ik houd ook meer van echt brocante/antiek/retro.
    Weer te gekke plaatjes van je! Super.
    Wij waren vandaag nog in Bergen (binnen en zee). Heerlijk! totdat jongste met haar kont in het water viel... hahaha... lachen natuurlijk, maar ja, toch maar weer terug naar de auto.

    Groetjes,
    Karin ---De Merle---

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zeg, zòn weekendje weg, en dan is het helemaal mooi meegenomen dat de jongens zich goed gedragen hebben. Ik geniet weer met volle teugen van je vrolijke foto`s. Ik hou ook van die kleurtjes maar heb hier juist alles wit en neutraal, daarom vind ik het zo heerlijk om jouw foto`s te kijken.
    Die sleutelhanger is ook gaaf

    Fijne week alvast,

    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk, gezellig, leuk!! Hi hi en ik moet grinniken om de Riviera opmerking :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo dat ziet er mooi en gezellig uit zeg! en het is ook zo leuk om nieuwe dingen te kopen en dat je al die dingen een plektje mag geven!:D Love inrichten!

    Ooo ja...wat minder roze? Als je wat weg doet, zul je dan aan The pinkhouseladies denken:P Maar als Pinkhouseladies moeten we je natuurlijk stimuleren om het roze te houden!;)

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je raakt mij niet als volger kwijt hoor, ik ben het helemaal eens met je opmerking over de Riviera-stijl. Allemaal hetzelfde...
    Wel grappig, die deurhangers heb ik dit weekend ook nog in handen gehad! Vond ze erg leuk, maar toch weer terug gehangen, anders wordt het in huis wel erg druk.

    Groetjes, Jolanda (Rozet)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou ik ben weer helemaal bij, heb je blog weer helemaal gelezen.
    Ben ook druk bezig je aan te prijzen bij anderen:)
    heb wel duidelijk gemaakt dat ze dan ook moeten schrijven aan je.
    Maar even over je aankopen, helemaal leuk!

    Dikke zoenen van Ellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog een PS
    Ik zie meer in de honden:)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!