vrijdag 11 maart 2011

Uit de kast komen...

jaha, dit ben ik dus. Soort van. Ik zie al die blogs en ik merk dat het toch wel leuk is om een beeld te krijgen van de vrouw (ja!, nergens mannen!) erachter. Deze foto is overigens echt spontaan, no doubt about it. Tijdens een etentje bij de Mexicaan, vanwege een verjaardag. In februari. Ik sta niet graag met mijn hoofd op foto's, zoveel is duidelijk. En dan maar mopperen dat ik noooooooit op foto's sta!

Maar, Colorful zou Colorful niet zijn als er echt iets te melden is :-))

Mijn kast dus. In de eetkamer. Denk niet wat een vreemde foto (of ja, denk het wel) van die kast. Mijn toestel moet nog steeds naar de reporateur o.i.d.. Morgen weer nieuwe dag, nieuwe kansen.

Ik heb een behangetje in de kast geplakt, dat maakt het net wat leuker. Vind ik dus. De kleur lijkt wel erg heftig op de foto's, 't valt mee. Of niet natuurlijk, als je echt niet van dit blauw houdt.

En oh ja, dat meisje waar ik het over had in mijn vorige post zit op een school in een achterstandswijk (en dat geldt lang niet voor alle mensen die daar wonen!!!, die achterstand) maar haar ouders hebben andere prioriteiten. In elk geval gaan ze niet naar een onthulling van een megagroot kunstwerk van hun kind. Ik snap ze niet. EN DAT WIL IK OOK NIET.
Fijn weekend!!Dat natuurlijk wel!
xxtheepot, 1 euro! So nice!!
ietsje meer dan een euro... maar een beetje afwisseling is toch helemaal goed!

soepkommen van de kringloop  (en ja, een beetje pip)


kringloop, brocante, maar ook een beetje wedgewood. Zooooo mooi dit servies!!!Morgen meer, de computer vertoont kuren.  Ik word er zoooooo niet blij van!

5 opmerkingen:

 1. whaaahahhahahahaahahahah....kom op zeg....de rest wil ik ook zien hoor! Het kleine beetje wat te zien is,is al fraai,dus de rest zal dat ook zijn!

  Ik vind het serviesgoed : verukkelijk!!

  fijne weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha mooie meid zal ik maar zeggen ;)

  Maarre...die kast van je? Ik heb ook zo'n soort kast, een zwarte winkelkast, maar die van mij heeft gewoon een witte (saaie) binnenkant. Heb jij er nou een behangetje in geplakt of zo? Ik vind het helemaal prachtig!!

  Lekker weekend Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan altijd zo genieten van jou kleuren heerlijk...en weet je ik merk dat ik in mijn eigen stekkiekamer...ineens meer kleur komt...
  Een heel fijn weekend
  ps kom je ook bij mij kijken....volgens mij heb ik nu een blogje met jou kleur...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super mooi je kast, en i love al dat leuke servies van je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige serviesspulletjes, love it!
  En wat die foto betreft: ik durf het ook eigenlijk niet hoor, dus ik sta ook ergens "onherkenbaar" tussen alle foto's op mijn blog...;)

  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!