zondag 27 maart 2011

shit happens


daar komen/kunnen/willen we niet om heen. In het kleinste kamertje (bij ons in elk geval) zijn we toch wel een aantal keren per dag. En dan kan het maar beter gezellig zijn, toch! Schoon en fris maar ook leuk en gezellig. Dusssss.(en wat te lezen, dat heb ik nu even maar even opgeruimd :-)))))) Denk aan Fokke en Sukke en dat soort toiletliteratuur. Heel diepgaand.
Wat was het een mooie dag vandaag, we hebben de familieverjaardag van onze vrolijke tweeling in de zon gevierd. De hele middag buiten in het zonnetje gezeten, tot 6 uur! That's nice, ain't it!! Wat een heerlijke dag,

Fijne week!
xx

oh ja, het creagebeuren in dit geval is de haak voor de kalender, die heb ik geverfd. Gewoon met plakaatverf, en het houdt prima. Ik vind 'm leuk, terwijl het eigenlijk best saai was. Vond ik he, als kleurliefhebber!
oh ja 2, het andere ding is de prikbord. Ook een eigen creatie. Met een kaart erop van een andere lieve vriendin (en ex-schoonzus:-)), een podi zoals zij de poedel ooit eens noemde. Heeeeel serieus hoor, totaal niet bedoeld als grapje. Ik keek naar haar, zij keek naar mij en had toen pas in de gaten dat er iets niet klopte.
en om het af te leren:

nog 1x ranonkels, maar nu in de eetkamer :-)  ik kan het niet laten...

have a nice week!

2 opmerkingen:

  1. Af te leren? Haha, dat gaat je volgens mij niet lukken.

    Fijne week, Carolien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ranonkels kan je niet afleren, dat zijn nu eenmaal de mooiste bloemen die er zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!