zondag 13 maart 2011

a little bit ah


Jaha, ah dus. Theepot niet natuurlijk! Zo af en toe doe ik boodschappen (bijna nooit:-))))))) maar ik ga dan wel gericht. Naar de AH XL.  Daarvoor stap ik in de auto richting Zwolle en doe alleen leuke boodschappen. Mijn husband verklaart mij voor gek, maar met een lekker muziekje, zoefend over de dijk ben ik al helemaal blij. Ik parkeer de auto boven de XL en loop rechtstreeks naar de afdeling die voor ons vrouwen die van bloemetjes, ruitjes en stippen houden is GEMAAKT. Daar sla ik in, koop nog een flesje spa en zoef weer terug. Waar een lekker wijntje klaarstaat.

But, niet alleen AH maar ook Xenos en Blokker (die namen word ik niet zo blij van eigenlijk) scan ik regelmatig op leuke koopjes. En dus de kopjes (B) - vind ze zooo schattig - en de soepkommen met het lieve roosje (X) hebben al een plekje gevonden.

Dan nog even mijn laarzen, die ik elke dag aantrek als ik met de doggies ga wandelen. Volgens man van boer zoekt vrouw! Heb ik nog nooit gezien, maar die rozen, dat ben ik gewoon. Gecombineerd met die super mooie theedoeken van AH. Ach, verwarming is natuurlijk minder mooi maar ja, we hebben wel een beetje warmte nodig in het leven toch!

Deze week ga ik op stap, een hotelletje in Bergen en lekker een paar dagen niets! Dus even stilte. Enne, mijn laptop is nog steeds CRISIS. Dus.
xx
 

5 opmerkingen:

 1. Wat doe jij toch een leuke aankopen, jeetje!! Ik ken helemaal geen Ah XL, ik ga toch eens op zoek...

  Trouwens...jammer dat mijn tips je niet hebben kunnen helpen, ik zou echt niet weten wat het verder zou kunnen zijn. Hoop voor jou dat het vanzelf (haha) weer overgaat.

  Veel plezier in Bergen, lekker uitwaaien en energie opdoen.

  Liefs, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa...dat zijn ook echt MIJN winkels!! Vooral Xenos, ook zo leuk voor alle knutselspulletjes! Het blijft fijn om niet al te veel te betalen voor toch iets heeellll leuks!

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Veel plezier in Bergen (dankzij de Ariadne zie ik ook wat van de wereld) Er moeten leuke winkeltje zijn. Voorzichtig met uitwaaien op het strand!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk...
  so mooi kleurtjes....

  groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan iemand mij helpen, waar haal ik de kopjes met bloemmetjes vandaan? blauw, wit en roze?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!