woensdag 30 maart 2011

glas in lood


In onze eetkamer hebben we een heel mooi glas in lood raam. Het jammere is dat ik het niet mooi op de foto krijg. Een kleine poging gedaan. Want natuurlijk staat er ook weer het een en ander! En ja, ik ben ook gek op glaswerk, dat zal ondertussen best wel duidelijk zijn...

Eetkamer klinkt wel meer dan het is hoor, maar in ons oude huis hebben we als het ware onze woonkamer in 3 delen. Zit-eet-serre. En serre is leuk maarrrrr vooral voor de jongens. En de doggies. Wij hangen vooral op onze bank, chillen zoals de jongens zeggen..

En ik wilde vandaag zoooooo graag reageren op de blog van Mandy maar dat lukte dus niet! Vond het zo grappig, wilde nl ook posten over onze trap. Die wel naar mijn zin is trouwens. Daarom niet gedaan, maar ook de blog daarvoor :-) was zeeeeeer herkenbaar. Maar een kale, blanke trap kan ik ook erg mooi vinden!

Laptop leeft dus nog steeds een eigen leven. Niet het mijne, dat is dan wel weer jammer.....

xx


en oh ja, behalve ranonkels en andere ECHTE bloemen ben ik ook gek op mooie neppers!


2 opmerkingen:

 1. Nou, gelukkig kan ik wel bij jou reageren ;) Ik heb het gelezen hoor, dat je wilde reageren. Je hebt dus gelezen dat ik druk aan het klussen ben, de verf zit inmiddels overal, maar ik word er nu al blij van. Dat turkoois op de muur....daarin ben ik geïnspireerd door jou. Zo mooi dat blauw dat ik vaak op jouw foto's zie. Vandaar dat ik dacht: ik wil meer blauw in huis. Ik hoop gauw het eindresultaat te kunnen laten zien, al zal het nog wel even duren.

  Liefs, Mandy

  Oja, mooie plaatjes weer :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi there, awesome site. I thought the topics you posted on were very interesting

  clomid

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!