zondag 3 april 2011

Voetbal en bloggen


Nou, voetbal en bloggen liggen volgens mij dicht bij elkaar. Als de mannen (alleen maar dus :-)) bij ons thuis  voetbal kijken ga ik dus even bloggen.

Niet veel nieuws, behalve dat ik heel blij ben met mijn nieuwe aanwinst. De ronde doos op de tafel. Die kleuren, woooow. En dat we een heerlijk rustig weekend hebben gehad, ook fijn.

en oh ja, wat bijzonder dat al 2 (ja, vind ik veel, not??) bloggers hebben gereageerd dat zij ook zijn getrouwd in 1995. Een goed jaar volgens mij! Gaan we daar wat mee doen, ja, ik denk het wel. En ik denk er nog even over. Misschien leuke tips?  Want er zijn er vast meer, kan niet anders.

En oh ja 2, nep en echt, dicht bij elkaar. In de bloemenwereld bij mij thuis. Buiten begint het weer uit te lopen, en ik VInd het prachtig! Zie dit takje!! bovENaan. Het roosje is neP, maar mooi neP is niet lelijk. Maar zo'n takje, zo Dapper aan het bloeien in het nog Kale planTSoen, ik vind het prachtig. Geniet er elke dag van. Lente, wat een mooi jaargetij!!!!!!!!!!!

xxKussentje is niet voor op de bank, maar nu even voor de fun. Gaat straks de tuin in. Action! Wat een winkel, af en toe hebben ze daar zulke leuke dingen voor bijna niets! Met kussentje erbij, nog geen 4 euro samen! En het blauw is zo mooi, een prachtig vale kleur.. Komt niet helemaal uit op de foto.Nu, op dit moment dus, zit zoon Niek te 'chillen' op deze stoel, ondertussen voetbal te kijken. Met veel commentaar. Denken jullie ook wel eens dat we zoveeeeeeel talent in ons landje hebben? Bij ons thuis op de bank weten ze  in elk geval hoe het moet.

4 opmerkingen:

 1. Dat doosje is echt heel mooi. die kleuren zijn ook zo mooi!

  Gelukkig dat je tijdens de voetbal iets leuks kan doen:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie doos en een geweldig kussen! Ik ga morgen ook maar 's even richting Action, ik vind 'm super! Daarna zoeken we wel weer een plek ervoor...

  Groetjes, Jolanda (Rozet)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat bloempje, mooi mooi.

  Fijne week, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Caro, ja wat zal ik er van zeggen, ziet er helemaal jou uit.
  Ben iedere keer verbaasd dat je weer wat nieuws hebt kunnen "ophalen":)

  Je merkt ik ben een echt trouwe volger.
  Dikke zoenen, Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!