woensdag 13 april 2011

Even kletsen met Charlotte


Vanmiddag gezellig bezoek van Charlotte, een dierbare vriendin. We lopen even van alles langs en kletsen natuurlijk altijd gezellig over inrichtingen enzo. Toen ze wegging wilde ik meefietsen, even een kaart halen voor een vriend die vandaag zijn 50ste verjaardag viert. Nou, jammer dan want helaas kon ik mijn portemonee nergens vinden. Iedereen kent die stress momentjes vast wel, dat je echt denkt dat dat ding weg is. En op de een of andere manier kan ik niet rustig denken zolang er iemand bij is. Ik weet niet hoe dat werkt. Soort van blackout heb ik dan.

Ik denk, nee, ik WEET dat vrouwen meerdere dingen tegelijk kunnen. Dat kan ik meestal ook. MAAR nu even niet!! Ach, gelukkig kwam mijn heldere moment weer toen ik rustig in mijn autootje even zat na te denken en ja hoor, in een andere jas. 

En nu weer back to reality haha. De tijd van ranonkels is bijna over, maar in de zomerbloemen is ook zoveel keuze. Heerlijk. Ik vind campanulas ook altijd mooi, en deze soort helemaal. Staan zo mooi in een vaas. 

En dan nog een oud kastje, ooit voor bijna niets gekocht. Is zo'n mooi kastje voor die muren bij ons, we hebben allemaal smalle muurtjes. Vanwege de vele ramen. Dus een beetje crea zijn is niet verkeer. En dat vind ik dan ook weer leuk. Dus ik ben blij met mijn huis!  

Fijne avond allemaal, ik ga feesten! (ook fijn hoor, midden in de week... morgen weer vroeg op!) Maar 's avonds een vent, 's ochtends een vent. En dat geldt ook voor de dames!
xx 
 


 


9 opmerkingen:

 1. Mooie plaatjes, en een gezellige avond !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel fijne avond, Carolien en morgen fris weer op :)

  Liefs, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke plaatjes weer! Geweldige vaas, mooie bloemen, erg leuk kastje!! Zo leuk om op deze manier naar binnen te gluren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hola Carol, I have loved browsing through your wonderful colorful home, finally I have found someone that is as colorful as me!!!!
  hugs from Chile
  maria cecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je toch heerlijke kleurtjes in je huis! Ik word er vrolijk van!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Carolien,

  Bedankt voor je gezellige berichtje op mijn blog! Leuk dat je mij hebt ontdekt, want nu het ik jou ook gevonden. Wat een leuke blog heb je. Ik ga je volgen hoor!!

  Een gezellige avond & lieve groet,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So love your china cabinet, beautiful!
  and all your photographs,
  Becca

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello Carolien,
  thank you for popping by my little blog. Your home looks beautiful, so pretty and colourful! Have a lovely weekend!
  Rachel x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Caro, weer mooie foto's.
  En succes morgen,in gedachten loop ik mee!

  Dikke zoenen Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!