donderdag 28 april 2011

Rommel en meer mooie dingen


Mooi en bekend. Maar ik blijf het wel een mooi beeld vinden. Heb er een lijstje omheen gehangen en geniet er nog dagelijks van. In onze mega rommelige serre is dit ongeveer het enige rustige...
Rommelig vanwege de bench die er nog steeds staat (grootste maat ongeveer), de jongens die er gamen en dan hun snoeppapiertjes en andere zooi onder (!!!) de bank frommelen en bekers etc laten staan, Emma de pemma die van alles kapot bijt en in duizend stukjes achterlaat. Stof dat neerdwarrelt en te lang blijft liggen, nou ja, dat soort rommel dus.

Maar wel een mooi rustige muur! Kleur paars ben ik ondertussen niet meer onverdeeld fan van maar ga pas in de herfst aan de slag met andere kleur. Maar ja, wel weer een rekje he. Die blijven leuk! Met mooie kopjes, schoteltjes enzo. En de hond op het "schilderij", dat is onze Wouter op een cre moment geschilderd door mij. Niet helemaal goed, maar de blik wel gevangen. Daar ben ik toch wel trots op. Neusje is niet zo afgeplet hoor!

En dan nu, een weekje vakantie. Zal vast niet de enige zijn, veel plezier iedereen die lekker vrij is, weggaat, op vakantie, of gewoon werkt!
xx 

en dit luikje? is een doorgeefluik naar de keuken, grappig he!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Carolien,

  Ik heb mijn gebaksstel gevonden op Marktplaats! Vaak zijn het webwinkeltjes die Royal Albert op Marktplaats aanbieden, maar ik had gelukkig een particulier te pakken. Dat scheelt enorm in de prijs. De naam van het servies is Lady Carlyle.

  Je rekje vind ik prachtig. Wat staat dat pastel serviesgoed mooi tegen de paarse achterwand!

  Veel succes met je zoektocht!

  Lieve groetjes van Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie paarse muur, ik snap echter wel dat je daar een keer op uitgekeken raakt. Ach, kun je weer iets anders leuks erop smeren straks...

  Veel plezier in Callantsoog, daar is het ook goed vertoeven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een leuke kopjes allemaal. Leuk muurtje zo hoor. Die rommel gji ja het is allemaal zooo herkenbaar...we kunnnen nog zulke mooie plaatjes op onze blogjes zetten maar hier moeten ze met mijn 4 kids af en toe ( zeg maar gerust vaak )ook niet zomaar binnen komen lopen hoor :-) hahaha.

  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo, wat heb je een mooi schilderij van je hond gemaakt zeg! En die kopjes, ik blijf ze schitterend vinden. Waar vind je ze toch?
  enne... dat van die snoeppapiertjes en andere rotzooi, dat herken ik heel goed hoor. Ik weet nog een paar jaar geleden toen we onze oude bank wegdeden en op de kop hielden, toen kwamen er wel 50 vitaminepilletjes uitrollen....hahaha, systematisch elke ochtend ertussen gestopt door dochter Berber. Maar het gaf geen rommel toen. hahaha

  Dank voor je leuke reactie op mijn blog
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat je mooie dingen hebt! Dat rekje met die kopjes en bordjes zijn erg leuk! En het schilderrij van je hondje helemaal lief. Wij hebben ook altijd een jack russel gehad, Rover was zijn naam, maar helaas is hij in november overleden omdat hij oud was. Maar hij had ook een zwart witte kop.

  Ik vind je paarse muur ook mooi. Ik had in mijn oude slaap kamer ook zo'n mooie donkerpaarse muur!

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!