maandag 9 mei 2011

persoonlijkeven  geen inrichtingen, mooie vaasjes en gezellige hoekjes. WIJ MISSEN WOUTER!! Ons kleine monstertje is uit huis namelijk. Emma de pemma is loops en dat is niet fijn voor een mannetje. Wel fijn als de natuur gevolgd kan worden maar dan kan dus niet... Ik zal jullie zeggen, 1x doen we dit en dan niet meer. Arme Wout, hij moet uit logeren omdat hij het dus echt niet trekt. Wij missen hem enorm, ook al zorgen oma en opa meer dan goed voor hem.

Ondertussen... een week later, een vakantie, met alleen maar zon , wat hebben wij genoten! Op Geversduin in Castricum, echt uber super! Zon, strandtenten, relaxen. That's life! Daarvoor hoef je dus echt niet in het vliegtuig. Wij hebben alleen maar genoten. Een impressie.

Zonder Woutje dus, want hij was toen gewoon nog thuis met onze Niek. Die thuis was gebleven. 18 he, niets aan, dat suffe kamperen... Oudste zoon (Sam, 21) was een beetje in shock toen hij onverwachts thuiskwam. Wat een zooi! Toen wij thuiskwamen was alles gelukkig weer aardig opgeruimd.
xx
1
geen lavendel, maar gewoon blauwe druifjes! Mooi he!

2 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat je je hond mist, hopelijk kan hij al weer snel naar huis.

  Het was lekker weer vorige week, ideaal vakantie in Nederland weer.... Manlief en ik waren afgelopen weekend in Bergen aan zee, we waanden ons aan de mediterranee en dat zo vlak bij huis.

  Fijne dag nog, liefs Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag, Caro.
  Zie dat het een heel vermoeiende vakantie is voor Emma, was het dat wel voor haar?
  Arme Wouter dat zijn hormonen zo te keer gaan?
  Weer mooie foto's.

  Dikke zoenen Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!