zaterdag 12 maart 2011

laptop door het raam

Echt waar, ik word er gek van!! Ik zie jullie leuke reacties, houd alle nieuwe posten bij, wil me al een hele tijd 'aanmelden' bij Karin en NIETS lukt. Ik kan een blog opstarten en dan halverwege het laden krijg ik een bericht dat het niet lukt. En dat is dus alleen met blogger. Kent iemand dat probleem en nog veeeeeel belangrijker, heeft een oplossing? Je maakt me heel blij!!

Maar lieve blogvriendinnen (zo voelt het nu al): als je niets hoort weet je waarom. :-(

Kast dus. Ja, behangetje erin geplakt want ik vond de kast nogal saai. Wil (natuurlijk :-)) een andere kast maar die man van mij wil het woord niet eens horen. Dus fantaseer ik maar over andere kasten die hier veel mooier zouden staan. Nou wil ik niet zeggen dat ik me volledig ondergeschikt maak aan mijn ega, ik hoor mijn vriendinnen al lachen. Maar soms, echt wAAr, heb ik niets in te brengen. Tenzij ik een ton inbreng, dat is natuurlijk different koek. Dus ik snap het ook wel.

Ik ga proberen weer foto's op te laden, kijken of het nu wel lukt. En het lukt. Misschien dubbelingen, maar het gaat om de sfeer he!!
fijn weekend allemaal!
xx


En dan nog even tot slot een  bloemetje! Al die ranonkels op de blogs, ze vervelen gewoon niet! Ik ben er gek op in elk geval, dus hup, weer in de vaasjes.

7 opmerkingen:

 1. Helaas weet ik geen oplossing voor je, maar ik zie hier nu wel een nieuwe post met schitterende kleurtjes....

  succes in de strijd,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het ook een tijdje gehad, dat komt omdat ik twee google emailadressen heb en dus twee google accounts. Pas toen ik alle browsegeschiedenis en de cookies verwijderd had (en ik geloof ook dat ik de optie "cookies van derden accepteren" had uitgezet) lukte het. Daar kwam ik achter omdat ik op de laptop van mijn man wel berichtjes bij jullie kon achterlaten en daar was ik alleen met mijn bloggeraccount ingelogd.

  Ik hoop dat je wat hebt aan deze informatie Carolien enne......bedankt voor de ranonkeltjes :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf ook nog niet zo lang aant bloggen en ben echt een knurft met de computer dus helpen kan ik je niet, maar wat een leuke inhoud heb je in je kast zeg...heerlijk. Leuk behangetje ook.

  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou we kunnen nog wel bij jou reageren gelukkig. Mooie sfeerfoto's heb je weer! En dat van die (nieuwe) kast herken ik wel, maar ben al heel tevreden als ik soms bij anderen zie!
  Sorry kan je niet helpen met je technische problemen, heb er zelf ook nog een paar... ben er hopeloos slecht in.

  Succes!
  Groetjes, Jolanda (Rozet Brocante)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zijn je computerproblemen inmiddels opgelost? Ik zag net dat je bij mij weer een berichtje had achtergelaten. En had je het leuk gehad in Bergen?

  Even wat anders Carolien: Ik weet niet of je graag wat meer volgers zou willen hebben, want ik vond het apart dat zo'n leuke blog als jij hebt, niet veel meer volgers trekt. Maar nu zag ik laatst dat als je op jouw profielfoto klikt, dat je dan niet kunt zien dat jij een blog hebt en nu kunnen anderen je dus ook niet vinden. Dat had ik eerst ook, maar ik heb het in mijn profiel veranderd. Je kunt dan voor blog toevoegen kiezen. Ik dacht, ik zeg het maar even, voor het geval je het niet wist en anders....sorry dan heb ik me nergens mee bemoeit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!