maandag 7 maart 2011

Je hebt van die dagen

En zo'n dag had ik gisteren. Begon heerlijk, zon, een vrije dag voor je en zin aan alles. Het eindigde minder blij eerlijk gezegd. Waar ligt dat aan? Een zoon die komt en gaat en niet vertelt waar hij uithangt, een man die (eigenlijk wel terecht) moppert over een actie van mij, gedoe in de familie waar ik over in zit, oud zeer, bladiebladiebla.  Voelde me even heel alleen. Verdrietig was ik, echt heel erg.
Vandaag gebeld door zoon die aangeeft dat hij het goed snapt en er van baalt, vriendin die sms't voor een borrel (altijd zo gezellig Han!), en thuisgekomen luister ik de voicemail af en hoor zo'n lieve mail van mijn lieve vriendin Charlotte. Dat maakt alles goed.

Ik voel me vaak/meestal heel gezegend en blij. Maar soms even niet. En dan doen dit soort lieve dingen zoooooooooooooooooo goed. En dat wilde ik even kwijt vandaag.

xx

Een beetje lente, een beetje niet. Het bloeit, groeit, hangt en ook weer niet. Een beetje lente soms, maar soms nog niet...
hier word ik ook wel weer vrolijk van! Nog nooit gebruikt maar vooral veel genieten van de mooie kleuren en bloemetjes (natuurlijk...)


5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige gekleurde kopjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Achter de wolken schijnt de zon, zo zie je maar...
  Liefs,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja Carolien, ik begrijp precies wat je bedoelt. Ik kom nu even bijtanken bij jouw prachtige kleurtjes. Dat doet mij dan weer goed,

  liefs mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ziet het er hier allemaal vrolijk uit, heerlijk! je vroeg of je nog iets op je blog moest doen, dat hoeft niet hoor...een reactie is voldoende om mee te doen aan de give away. Sommig nemen de eerst foto over en zetten dat dan in de zijbalk met give away just jeanette en de datum tot wanneer. Dit mag natuurlijk altijd maar het is niet verplicht omdat ik het zelf nooit doe verlplicht ik het een ander ook niet.

  groetjes, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herken het helemaal hoor Carolien! Maar een beetje relativeren, er zijn ergere dingen moet je maar denken.
  Je hebt in ieder geval weer vrolijke foto's geplaatst, jouw blog is ook al zo leuk geworden (we worden steeds handiger erin...;-)

  Groetjes, Jolanda (Rozet)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!