woensdag 16 maart 2011

slaapkamergeluk

Ten eerste: ja, ik ben onderweg naar Bergen maar bleek deze week meer tijd te hebben dan ik dacht. Dus toch even gauw een postje. De foto's had ik al. En ik had er zo'n zin in! Dus sorry dat ik jullie niet met rust heb gelaten :))) Bergen, here we come!

Hoe blij ik ook word van kleur, in de slaapkamer is het wit dat de toon (toon??) voert. Met wat zwart, zoals de bijna zwarte houten vloer, ook weer off black van Farrow & Ball. Ik vind het heerlijk om wakker te worden in ons super bedje, en met een beetje geluk schijnt de zon door de gordijnen. Mijn slaapkant is rechts en dat zie je.... aan de boeken! Stapels en stapels boeken. Ik ben gek op lezen, en dan vooral thrillers en niet te ingewikkelde literatuur. Mijn lievelingsboek is op dit moment nog steeds de overgave van Arthur Japin, vond ik dat. Maar een fijne thriller is ook niet te versmaden!

Ik heb de stapels lekker laten liggen, omdat dat echt bij mij hoort. Natuurlijk heb ik wel wat opruimacties gehouden, voor de foto is het mooi als het zo rustig mogelijk is. Maar de kamer is ook echt rustig, met witte velours gordijnen en witte muren. Het behang achter het bed is nog door mijn lieve moeder erop geplakt, toen wij er kwamen wonen. Anno 2011 heb je weer zoveel meer keuze, maar ik vind het eigenlijk nog steeds mooi en elke keer denk ik weer even aan mijn moeder (echt waar mam!!). Dus dat blijft lekker zo.

Het tafeltje achter het bed en het witte kastje heb ik voor een habbekrats bij onze kringloop gekocht. Helemaal super toch! En voor de foto heb ik tijdelijk iets verwijderd , en wel de tv! Maar wat is er nou heerlijker dan 's avonds in je bedje, met een kop thee, naar Pauw en Witteman kijken? Oh ja, heel veel dingen, maar ik geniet hier van. En snurk ik lekker in... Totdat ik weer wakker plop en een paar uurtjes wakker lig. Maar ach, 47 he, dan schijnt dat erbij te horen ;-))

xx


Deze engel waakt over ons, en over mijn verjaardagskettinkjes.
lezen lezen lezen, zoooooo heerlijk!

ja, hier is er weer een, een oud tafeltje (of kruktafeltje?)


maar ook dit soort oude kistjes vind ik helemaal geweldig. en prima nachtkastje!


dit bankje staat tegenover het bed. altijd makkelijk he, extra opbergruimte!


kastje + spiegel van de kringloop, van die toevalstreffers!

hier komt nog wat anders, denk iets ouds/kant/??

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet die slaapplek er GEWELDIG uit!! En die stapel boeken, met die engel: wow. Ik ben ook gek op lezen, maar zo ziet het er bij mij helaas niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ziet dat eruit zeg! Ik vind de vloer er erg mooi bij staan!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha je hebt hetzelfde kant voor je raam als ik heb! Prettige rustgevende slaapkamer, mooi.

  Nou ehh....dan wens ik je maar weer een prettig verblijf in Bergen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa...ook ik heb dat kant voor de ramen (en half Nederland met ons, maar het blijft zo leuk!!) Wat een heerlijke slaapkamer! Zo grappig, ook bij mij; overal kleur, maar de slaapkamer graag wit!! Die boeken...dat maakt het dan zo leuk persoonlijk!
  Veel plezier in Bergen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!