zondag 27 februari 2011

loungen met de kids

Goedemorgen! Vroeg op vanwege logeerpartij neefje en nichtje. Ach, lekker kopje koffie erbij, beetje bloggen, gewoon gezellig.
Gisteren met de 2 naar NuNu geweest, een superlocatie voor iedereen. Er is een heerlijke speeltuin bij en in de zomer is het net alsof je aan het strand zit. Kids aan het spelen, volwassenen aan het relaxen. Super stoelen, lekker roseetje, een echte aanrader. Maar ook in de winter voor ons, oom en tante, een fijne break als je dat kleine (lieve!!) spul niet helemaal meer gewend bent. Wij lekker wijntje/biertje en kids vermaken zich helemaal. Wat het vooral ook zo leuk maakt is de ontzettend grappige inrichting. Van alles bij elkaar en toch heel passend. En zoveel aandacht voor gezellig gedekte tafels! Wij hingen lekker in de heerlijke stoelen voor de bijna open haard. Mooi leven!!













Voor de rokers een lekkere leunstoel in een mini pipowagentje.
fijne zondag
xx

5 opmerkingen:

  1. WOW, ziet er gezellig uit zeg. Alleen een beetje ver voor ons :-(

    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan me voorstellen dat het genieten is geweest Carolien! Jammer dat het voor mij zo ver weg is.

    Ik mis de vrolijke achtergrond op je blog een beetje, al ziet het nog steeds mooi uit hier hoor.

    Liefs Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaah deze achtergrond is leuk!! En je hebt gelijk wat betreft rijden naar het oosten van het land. Ik draai daar ook meestal mijn hand niet voor om. Maar om helemaal naar Deventer te rijden om te loungen, nee dat zal ik niet zo snel doen.

    Tegenwoordig ga ik trouwens ook liever naar Frankrijk voor vakantie, is eigenlijk leuker dan Italië. Dit jaar blijven we trouwens in Nederland, lekker een paar weken naar Groet,vlak bij Bergen aan Zee trouwens.

    Fijne avond nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaja en onze kinderen zijn ook heel blij met zo'n lieve oom en tante die wel met hen naar een outdoorspeeltuin gaan in de winter haha. En wij als ouders zijn ook heel blij dat jullie zo lief zijn om onze schatjes zo gastvrij te ontvangen zodat wij ook weer eens een avondje/dagje kunnen relaxen! THX! Groetjes, Harry en Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je post begint al met een super mooi kop en schotel! daar houden wij pinkladies erg van!!

    Sowieso een leuke blog en wij gaan je zeker volgen!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!