zaterdag 19 februari 2011

Rekjes en andere liefdes

Pff, zomaar weer een week verder. Mijn patroon van posten wordt al herkenbaar, zaterdag/zondag of woensdag. Dat zijn dus mijn vrije dagen. 4 dagen en soms 's avonds werk ik. Ik heb een heel leuke baan als wijkmanager in ons stadje, met al haar kleurrijke buurtjes. Vandaar misschien mijn voorliefde voor kleur!

Naast liefde voor kleur ben ik ook gek op rekjes. Ze hangen overal in huis, o.a in onze badkamer dus. Nu een rekje in onze kamer. Super leuk om mee te frutten. Kopjes, borden, kannetjes. Van alles hangt en staat er. Buiten is het vandaag erg niet lenteachtig, binnen met alle bloemetjes (ook weer een liefde) meer.

Behalve rekjes ben ik ook gek op oude tafeltjes. Deze heb ik ooit gekregen van een vriendin, zij had 'm in de tuin staan!
Vorige keer gezegd dat ik geen handige man had, dat is ie wel hoor. Maar niet zo megahandig dat er van alles getimmerd en gezaagd wordt. Maarrrrr, waar ik vooral heel blij mee ben is dat hij dit soort bloemetjes en dingetjes gewoon gezellig vindt! Super toch!!

Jammer dat ik nu elke x moet fotograferen met licht en flitser. Maar goed, het is dan ook nog winter he!

Dan nog even dit: ik heb een award gekregen van Mandy, super lief! Ik ga daar morgen even een extra post voor maken, want ik moet me nog verdiepen in het hoe en wat. En dat lukt me nu niet meer. Vanavond gaan we (weer....) lekker uiteten, nu bij een restaurantje hier in de stad. Heerlijk, ook weer heel veel zin in. De jongens zijn op stap (op 1 na), en hij past op de doggies. Of de doggies op hem....
Nog een fijn weekend Nelleke!
xx

3 opmerkingen:

 1. Heerlijke foto's weer! Ik ben zelf ook dol op rekjes en haakjes om van alles op te zetten of aan te hangen.

  Lekker eten straks, wij gaan met twee van onze drie kids naar de Mexicaan, dat wordt smullen in ieder geval. Jullie ook veel plezier!

  hartelijke groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,

  Wat een heerlijke post.....zoveel mooie kleurtjes....prachtige foto`s heb je gemaakt. En wat betreft de tijd....ja...ik weer er alles van..een week lijkt wel een dag af en toe,het vliegt voorbij en je moet echt keuzes maken in het leven, en dan is bloggen een heerlijke bezigheid waarin HELAAS de tijd nog harder vliegt.

  Nog even antwoord op je vraag:
  Onze hond is een kruising tussen Een Friesche stabijhond en een heidewachtel(ik weet niet precies hoe je dat schrijft) Er zit ook iets van een watherhound in...en hij lijkt ook weer op een Drentse patrijs, geen echt ras dus,maar een superscheet. Het is een reu,hij heet Youp,en is 8 jaar,een beetje dominant bij andere reuen is ie wel, dus een half jaar geleden is ie geholpen, en het heeft een beetje geholpen, hij is nu (helaas) wel luier en wat zwwarder geworden,maar voor ons nog liever.het is een beetje ons kindje,hihi.

  Fijne dag

  liefs van Loesje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your photographs, so love your beautiful china! Am now following,

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!