donderdag 23 juni 2011

heerlijk zomer...not



dit is nog mijn bloemetje voor 'bloemetje op woensdag ', van Veronique van een kloppend hart. Nou, dat lukt dus even niet meer. Ik vermoed dat jullie lichtelijk moe worden van mijn bloggezeur over niet kunnen bloggen en kunnen reageren dus ik laat het hierbij. Burp: kan dus zelfs niet op de blog van Veronique om deze erbij te zetten. Gisteren al geprobeerd, maar helaas. Computermannetje wordt nog voor de zomervakantie erbij gehaald.

Weinig zomer zo he. Bluh, saai donker weer, vandaag veel regen. Ik kijk uit naar onze vakantie, in Italie. Zo heerlijk! Volgende week een paar dagen lekker weer en dan hup, here we go again!!

Het kannetje waarin de bloemetjes zitten heb ik laatst op de fair in Emst gekocht. Zo mooi! Emaille met een roos, wat wil een mens nog meer! Ik heb er ook nog een super leuk bankje gekocht voor onze patio, (1 x 1, maar toch, een patio haha), zet ik binnenkort op de foto. Maar ik wil er zon bij!

Ik heb in mijn blogoverzicht wel kunnen zien dat er kinderen geslaagd zijn, gefeliciteerd! Dat er mannen in het ziekenhuis liggen, dat mensen zich verheugen op vakantie enzovoorts. Zie soms zelfs een foto, en wil dan zo graag even snel naar de blog. Dat is dus lastig. Maar ik zie het wel en wil heeeeeeeel graag langskomen!!

Oh ja Mandy, ik blog kort, maar publiceerde dus mega zware foto's. Wist ik veel... kan dus niet. Dus die moet ik gaan vervangen voor zover mogelijk. En vanaf nu lichte exemplaren. Zie hier een uber kukel!
xx tot gauw hoop ik!!!













9 opmerkingen:

  1. Hi Carolien....prachtige kan met bloemen heb je geplaats voor BvdW en oke tis geen woensdag maar evengoed een prachtige post.
    Wat betreft blogger.....ik krijg er ook wat van hoor. Gisteren kon ik geen foto's plaatsen....vandaag is mijn volgerslijst weer verdwenen en zo is er elke keer wel iets. Jammer want je bent zoveel tijd kwijt om gewoon even een paar bezoekjes bij bloggers af te leggen. Ben benieuwd of er nog eens 'verandering/verbetering in komt.
    Ik wens je in ieder geval een heerlijke avond.
    Groetjes,
    Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo,mooie bloemen in een mooie kan!
    dat doosje wat er naast staat vind ik ook heel mooi!

    Wat vervelend al die blog problemen,ik lees al weken dat veel mensen er last van hebben,ik heb er gelukkig helemaal geen last van gehad,volgens mij doordat ik mozzila firefox gebruik
    mischien een idee om dat eens te proberen.
    groetjes gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi hoi wat een heerlijke blog heb je en zooooo herkenbaar niet zonder kleur kunnen :-))
    groetjes irma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De foto's zijn weer geweldig, dat vergoedt het slechte zomerweer een beetje ;)

    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's weer! Ik hoop dat je blog problemen snel verholpen zijn want ander mis jij veel en wij missen jou blogjes!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hai Carolien,
    Het ziet er weer heel gezellig uit .
    Ik wens je een fijn weekend .


    Gr.Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtig boeket. Het staat geweldig in je nieuwe kan!

    groetjes van Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bloemen in een koffiepot......echt mooi! Volgens mij is het nu wel zomer Carolien ;)

    Ik ben benieuwd naar je bankje. Liefs,Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. aah!! this is a super pretty enamelware and it looks so gorgeous with your pretty flowers!!!!
    hugs dear

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!