dinsdag 17 mei 2011

regen en zon

Vandaag een beetje regen. Maar wat een weer tot nu toe he, geweldig! Echt voorjaar. Ik heb genoten. Zoveel leuke dingen gedaan, en het lijkt alsof alles makkelijker gaat. En, ook niet onbelangrijk, de dagen duren zo lang. Heerlijk!

Genoeg over het weer. Zondag, de Marikenloop! 10 km hardgelopen. In iets meer dan een uur. Ik ben zo trots! En minstens zo trots op mijn  supercollega Miranda. Door haar ben ik weer gaan lopen en we hebben een heel leuke dag gehad. We zijn allebei wel aardig relaxed en liepen voor de loop een beetje rond, de boel verkennen en oh ja, tot slot :-) die 10 km. Nou, die hebben we gelopen hoor! En na die tijd nog lekker samen gegeten, met heel veel andere vrouwen. Het was super!!!

Zaterdag een heel bijzonder idee van mijn vriendin Charlotte. Een brocante aan huis! Was ook erg leuk en volgens mij kan ze super tevreden zijn.

Nou, en nu hang ik weer lekker op de bank en ben zo blij dat het weer pioenroostijd is! Dit zijn toch wel de mooiste bloemen ooit. Vind ik dan he.

En naast al dit leuks; zoals ik al eens blogde, het is niet alleen maar zonneschijn hoor... mail van school van een na oudste dat hij er best vaak niet is/was. Klopt niet volgens hem... hoop ik, volgens mij...Just a little real life.

xx









4 opmerkingen:

  1. Wat goed van je Carolien! En een prima tijd gelopen! Ik moet ook eigenlijk weer wat fanatieker lopen, maar heb zo'n moeite om weer op te starten....
    En pioenen zijn idd prachtig, vooral in zo'n mooie setting!
    Groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap van je 10 km hardlopen! Moet er niet aan denken, doe mij dan maar een brocante aan huis zoals je vriendin!
    Sterkte met de schoolproblemen, valt soms niet mee...

    Groetjes, Jolanda (Rozet)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeeeerlijk pioenen, ik heb me er zelf gisteren ook op getrakteerd! Er staan er een paar in de keuken en al.. heerlijk!! Ook absoluut mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed hoor! Respect voor je doorzettingsvermogen, want voordat je 10 km kunt lopen......applaus

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!