zaterdag 15 januari 2011

Een heerlijke zaterdagmorgen

Na een heel drukke week hang ik deze ochtend lekker op de bank. Krantje, kopje koffie, woonblogs kijken.Heerlijk, er zijn zulke prachtige woon-blogs. Ik ben er nog niet helemaal achter hoe het nou precies werkt, maar kijk en lees graag over de woonkriebels van andere vrouwen.  Mmm, misschien eens zelf proberen. Best leuk werk eigenlijk! Klein probleempje nog, mijn fotokabeltje ligt op het werk. Jammer!! Dus foto's volgen!
Ons huis staat in Deventer, een mooi oud herenhuis van begin 1900. We wonen hier nu bijna 7 jaar en genieten er nog elke dag van. Zo langzaam aan wordt het huis ook helemaal ons huis. We wonen hier met onze 4 zonen (21 tot 14) , waarvan er 1 ondertussen op kamers is. We hebben twee honden, een kleine jackrussel Wouter (11) en een 'wat grotere' soort, een cane corso x ridgeback Emma (bijna 7 mnd). M.n deze laatste dame maakt van ons gezellige huis af en  toe een enorme zooi. Tja. 
En zoals mijn blognaam doet vermoeden, ben ik gek op kleur. Maar ik houd ook van onverwacht en helemaal niet 2 vaasjes, 2 planten, 2 kaarsen etc. Dat soort opgelegde stylingsregels gaan aan ons huis voorbij. 
Binnenkort dus meer. 

Een heel oude ingekleurde foto van ons huis. Met een deftige dame voor onze deur, geweldig! Is het echt? Of geposeerd? Ik heb geen idee. Ik kreeg deze foto van een kennis, die oude ansichtkaarten van Deventer verzamelt. Ik ben er zo blij mee. Kan de foto helaas nu nog niet scannen, dus maar een foto van een foto. Super he!

(foto volgt)

4 opmerkingen:

 1. Hallo Carolien,

  Dank je wel voor je lieve reactie.
  Ik zie dat je net bent begonnen met bloggen, Nou, succes...het word een verslaving! Maar dan wel een hele leuke!

  Ik ben al benieuwd naar je foto`s.
  En je hebt al een volger,


  lieve groetjes  Loesje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Carolien,
  Hartstikke leuk dat je dit gaat doen.
  Het ziet er al erg gezellig uit.
  Ik blijf je volgen .
  Succes.

  Groeten charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk huis heb je! Ik ben helemaal aangetrokken door de kleuren op je blog, heerlijk, daar houd ik van.

  Je bent ook net (als ik) begonnen met bloggen, zie ik. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik, er is zoveel leuks te zien en er zijn zoveel ideetjes op doen in bloggerland. Ik ga je volgen hoor!

  Hartelijke groeten, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken je huis natuurlijk al maar door de foto's is er nog meer te zien. De details worden beter belicht. Leuk hoor.

  Jullie huis is echt mooi, zoals op de anichtkaart te zien is. Misschien tijd om de haag eens bij te werken met de knipskear ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat!
Love it when you leave a message!